De Menukaart


Voorgerechten:

Vispalet van huis gerookte Zalm, Holl. garnalen en gerookte Paling. € 12,95
Tonijnfilet (Yellowfin) met Wakame, Truffel-mayonaise en Sesamzaadjes. € 11,95
Tapasplateau ‘t Noorderke; keur van diverse lekkernijen. € 12,50
Carpaccio van de Ossenhaas met Parmesan en Pijnboompitjes. € 9,95
Iberico Ham met Meloen, Buffelmozzarella en Zontomaatjes. € 9,95
Geitenkaassalade met Vijgen, Walnoten en Honing-thijm dressing € 8,95
Diverse broodsoorten met Kruidenboter, Tomaten-tapenade en Pesto. € 6,25

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood en boter.

Soepen:

Tomatensoep van gegrilde Tomaat, met Chorizo en Parmesan.(v) € 5,75
Uiensoep met Beerenburg en Friesche kruidkoekcroutons. € 5,75
Romige Mosterdsoep met uitgebakken Pancetta.(v) € 5,75 Gerookte IJsselmeerpalingsoep, gebonden met een scheutje room. € 5,95

Onze soepen worden geserveerd met brood.

Visgerechten:

Sliptongen in roomboter gebakken (3 stuks, ± 450 gram). € 23,95 Zalmforel (filet), op de huid gebakken, met wakame en € 19,95
in limoenboter gestoofde groenten.
Gebakken Scholfilets geserveerd met Remouladesaus. € 18,95
Gebakken Kabeljauwhaas op pasta met een € 19,95
bisque van Hollandse garnalen.
Pasta Fruit de Mer; stoof van diverse vissoorten, gamba’s € 19,25
en spinazie in een tuinkruidensaus.

Vleesgerechten:

Surf & Turf van Black Angus steak, Gamba’s, € 22,95
roerbakgroenten en Teriyakisaus
Argentijnse Rib-eye steak van de grill met Chimichurri. € 21,95
Kalfs-entrecote van de grill met jus van gerookte Knoflook. € 21,95
Tournedos van de grill, geserveerd met Pepersaus. € 27,95
Mixed grill van Varkenshaas, Angusburger, Kippendij en Ribs, € 19,95
met knoflook- en barbecuesaus.
Indische Kip-curry, met Rijst, Komkommersalade en Naanbrood. € 18,95
Rib-roast van de grill met een saus van Donker bier en Appelstroop. € 19,95
Spare-ribs, gemarineerd door onze “jongens” met diverse sausjes. € 20,95

Onze Vis- en Vlees gerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen, groente en salade.

Vegetarische gerechten:

Wraps gevuld met blauwe kaas, spinazie, champignons, € 17,25
olijven en zontomaatjes.
Pasta Forestière, verse pasta met bospaddenstoelensaus en salade. € 17,25

Kindergerechten: (tot 12 jaar)

Scholfilet, Kipnuggets, Bitterballen of Frikandelletjes met € 7,50
patat, mayonaise, appelmoes en een ijsje toe.
Spaghetti Bolognaise met geraspte kaas en een ijsje toe. € 7,50

KOFFIE KAART & DESSERTS:

Koffie / Thee € 2,30
Koffie verkeerd € 2,75
Espresso € 2,30
Macchiato € 2,40
Latte Macchiato € 3,25
Dubbele Espresso € 3,80
Cappuccino € 2,50
Verse Munt thee met honing € 2,75
Warme Chocolademelk € 2,50

Harlinger Koffie € 5,75 met Harlinger slukje
Dockumer kofje € 5,75 met berenburg
Irish Coffee € 7,25 met Ierse whisky
Italian Coffee € 7,25 met amaretto
Spanish Coffee € 7,25 met licor 43
Brazilian Coffee € 7,25 tia maria en grand marnier

Bij de Koffie: 
Appelgebak met slagroom € 3,50
Vanille Cheese cake met slagroom € 3,50
Sticky Toffee met slagroom € 3,50

DESSERTS:

Kinder-ijsbeker, € 3,95
Gevuld met vanille-ijs, snoep, slagroom en een kleine verrassing.

Crème Brûlee, € 5,95
Vanille cremè brûlee met een parfait van passievrucht en limoen.

New-york cheese cake, € 5,95
Cheese cake met frambozensorbetijs en gezouten karamelsaus.

Chocolate-cake, € 5,95
Cakeje van pure chocolade en chocolate fudge, met chocolade ijs
en witte chocolademousse.

Dessert Du Chef, € 6,25
Keur van diverse nagerechtjes en lekkernijen.

Coupe Noorderpoort, € 6,25
Vers fruit met yoghurt-bosvruchtenijs en meloensorbetijs.

Dame Blanche “t Noorderke”, € 5,95
Chocolade- en boerenroomijs met warme witte chocoladesaus.

Dessert-tip, € 6,25
Nieuwsgierig? Vraag gerust naar de dessert-tip van de week.
Heeft U een allergie? Meld het ons a.u.b.
Gelieve niet apart af te rekenen.